Jedan od najpoznatijih i najatraktivnijih političara, zasigurno je mladi Dritan Abazović, koji je doslovno preko noći postao ekstermno popularan u cijelom regionu.

Ovaj mladi političar imao je skromne početke u svojoj stranci “Crno na bijelo”, sa kojom do sad nikad nije postigao neki značajniji uspjeh, sve do sada, kad je postao ključni čovjek Crne Gore od kojeg zavisi i sudbina sprpskog i svih ostalih naroda u ovoj državi. Zbog ovog se sada prati svaki Dritanov korak, kako bi se utvrdilo da li se priklanja ijednoj strani više, što on zaista vješto krije.

Dakle, on je sa Milom već imao zanimljivu historiju, a inače je protiv njegove politike, tako da postoje ogromne šanse da se prikloni prosrpskim strankama. Opet, s druge strane, ono što veliki broj ljudi sada zanima možda i više nego sama politika je sam Dritan i njegov privatni život. Tako nešto može da se vidi i kroz komentare na društvenim mrežama gdje se žene pitaju o tome ko je Dritan privatno i da li zauzet, s obzirom da je jako naočit mladić.

Upravo zbog ovoga nedavno je u jednoj emisiji otkrio neke pojedinosti i z privatnog života, a onda mu je voditelj postavio i jedno škakljivo pitanje, a to je bilo da li je ikada koristio nedozvoljene supstance, na šta se on samo nasmijao i kazao: Ukoliko je uzimanje “bijelog” jedenje bijele čokolade i liječnih proizvoda, ali i pijenje bijelog vina, onda je uzimao i još uvijek uzima bijelo.

Preporučeno