Jedna od najvećih misterija na području Balkana koja već godinama muči građane ali i službenike policije jeste ubistvo Jelene Marjanović, kako još niko za isto nije odgovarao, a glavni osumnjičeni je bio i ostao Jelenin suprug Zoran.

Zoran je bio taj koji je prijavio nestanak svoje supruge, koju su kasnije pronašli u jarku u području gdje je često odlazila na trčanje, a kako su se u tom periodu Jelena i Zoran jako često sukobili zbog toga što se njemu nije sviđalo što ona nije željela da odustane od svoje karijere pjevačice, Zoran je postao glavni osumnjičeni u istrazi, ali je onda ponovo pušten na slobodu.

Njegovi advokati svakodnevno vrijedno rade prema cilju da svog klijenta oslobode svakih optužbi, a njihov posljednji pokušaj da naprave neki pomak se ticao nadimka pod kojim je Jelena memorisala svog supruga u svom telefonu. Naime, navodno su oni jedno drugo rijetko oslovljavali imenima, pa je tako on u njenom telefonu bio pod nazivom “Zlatan Mekin”, a oni to koriste kao dokaz da su njih dvoje imali dobar odnos, te da svađe koje su imali nisu bile ništa drugačije od svađa koje svi bračni parovi imaju s vremena na vrijeme.

Oni tvrde da dokaza da je Zoran ubio Jelenu nema zato što on to nije ni uradio, te se nadaju da će sud da uzme sve dokaze u njegovu korist u obzir, te da će donijeti jedinu ispravnu odluku i omogućiti Zoranu da odgaja svoju i Jeleninu kćerku Janu sa slobode, kako je on sve što joj je ostalo.

Preporučeno
Loading..