Dušica jakovljević je definitivno jedna od poznatijih TV voditeljki u celoj regiji. Ona je na televiziji Pink toliko dugo vremena, da je postala može se reći i zaštitni znak, pogotovo rijaliti programa Zadruga. Ona vodi ovaj rijaliti punih 6 sezona, i kada bi neko drugi došao na njeno mesto, jednostavno to više ne bi bilo to.

Ona je već jako dugo vremena srećno razvedena žena, kako zna da kaže, jer je uspomena na taj brak bila i više nego gorka. jedino lepo što je izašlo iz toga braka, jeste njena ćerka, koja danas ima 14 godina. Poznato je da je Dušica ušla već u petu deceniju života, a kako se može primetiti, ona itekako voli mlađe muškarce, a sa par njih se pokazivala i na svojim profilima, kako na Fejsbuku, tako i na Instagramu.

Inače, ako možda niste znali njen muž je bio Aleksandar Miljuš, poznati srpski producent, a kaao što smo već i naglasili njih dvoje su u ljubavi dobili i ćerku Anđelu, kao i sina Ognjena. njih dvoje su se zapravo upoznali kadaa su i radili za produkcijsku kuću “Emoušn”, jedan jako bitan projekat, i to je tada bila ljubav na prvi pogled, koja je jako brzo i izgorela.

“Miljuš i ja smo se razveli tek prije tri nedelje, iako smo već dugo razdvojeni. Oboje puno radimo i nismo stigli ranije obaviti svu papirologiju. Imali smo problema u braku i zbog toga smo se razišli, ali nije za medije. Nikada ne bih komentirala ništa što bi naštetilo mojoj deci” ispričala je Dušica tada srpskim medijima.

 

Preporučeno