Svaki horoskopski znak u astrologiji ima neku svoju specifičnu osobinu koja ga itekako opisuje.

Tako su Djevice najdoadniji horoskopski znak, tako bar tvrde astrolozi, nemojte se ljutiti na nas, nisu ovo naša predviđanja.

NAravno, svi horoskopski znakovi imaju svoje mane i kvalitete, ali Djevice su najnaporniji znak od svih znakova u Zodijaku. Djevice su velika zlopamtila i jako su sitničave, ali su sklone i tome da naprave neki problem ukoliko sve nije baš onako kako su one zamislile.

U slučaju da im pokušate olakšati neku ozbiljnu situaciju ponekom šalom, Djevice na to neće gledati baš blagonakolno i u većini slučajeva će to shvatiti kao odmaganje a nikako kao pomoć. Djevice vole red, rad i disciplinu te se nemojte začuditi ukoliko vas na nekom tulumu ugnjave pričom o nekom poslovnom projektu koji im je jako važan.

Djevice su osobe koje zauvijek pamte ono što im je obećano te se nemojte začuditi ukoliko sretnete Djevicu kojoj ste obećali nešto prije godinu dana pa čak i više, a ona će vas bez oklijevanja posjetiti na to i to usred najopuštenijeg razgovora.

Za Djevice zabava može da krene tek kad je sve drugo određeno bez mane i greške, a to je… pa skoro pa nikada.

Vrlo često se kaže da su djevice neumorni radnici u potrazi za savršenstvom. To je nekako i mana ali i vrlina. Mana je baš zbog toga što ih čini dosadnim, vrlina zato što im možete povjeriti bilo koju vrstu posla i to će biti uvijek savršeno.

Preporučeno