Oduvijek su Balkanci važili za narod koji ima poseban smisao za humor, s obzirom da mi od svega možemo napraviti šalu, ali samo posebno dobri crnom humoru.

Ne postoji situacija koja može da se desi, a da neko to ne može pretvoriti u vic ili anegdotu, pa čak i one najcrnje i najgore stvari. Nadgrobni spomenici su tek posebna priča, a pogotovo u Srbiji gdje se stvarno može naći veliki broj zanimljivih ali i pomalo bizarnih nadgrobnih spomenika. Kada je riječ o tome, prvo što se sjetimo je jedna porodica koja je kao oblik za nadgrobni spoemnik izabrala kazan za rakiju, a ako ste mislili da od toga ne može bolje, prevarili ste se.

Dakle, čovjek po imenu Milan Udorović koji je u srbiji poznat i kao “kralj internet prevara”, postao ponovo popularan ali sada zbog skroz drugih stvari. Svako ko dođe na groblje u Peterancu neće moći a da ne primjeti ovaj jako zanimljiv spomenik. Za Udorovića su mnogi ljudi govorili kako ih je prevario, ali on te navode nikada nije htio priznati, te je cijela porodica govorila kako to zapravo nije tačno. Ali, oni su dosta imućni kao porodica a t su htjeli prenijeti i na svoj spomenik, kako bi ih svijet pamtio po tome.

Njihov spomenik je zaista ogroman, nakošen, ali to nije toliko fascinantno koliko je ono što je zapravo na spomeniku. Dakle, na njemu su uklesani Milan i njegova supruga, a pored njih se nalazi i audi sa registarskim tablicama na kojim piše Mile kao i sto koji je ispunjen novčanicama od po 500 eura i visky, ovdje ne znamo d li je greška do kamenoresca ili do vlasnika. Čak ima i “knjiga života” i to sa oproštajnim razgovorom između Milana i njegove žene: “Biću tamo s tobom i na onom svetu, znaj dragi nikada te ostaviti neću“, pa Mile odgovara: “Sunce nebo duga i biseri beli, sve je tako blizu a ipak nas deli.”

Preporučeno