Svi mi težimo ka zdravijem zivotu, a uz zdrav zivot ide I zdrava ishrana. Danas vam donosimo recept za napitak koji ce pomoći svima i u zdravlju a i u pogledu fizičkog izgleda. Naime ovaj napitak vam pomaze da lakše zaspite, ali osim toga žene ga obožavaju zbog toga sto pomaže da se hrana topi tokom noći, dok vi spavate.

Namirnice koje se koriste za ovaj napitak su zdrave same po sebi, tako da pomazu pri čišćenju tijela od mnogih toksina te povećavaju unos velikog broja vitamina. Probajte I sami, razliku cete uočiti odmah nakon prvog konzumiranja, a evo kako ga I napraviti.

Sve sto je potrebno za ovaj napitak je jedan limun, mala kasika cimeta u prahu, jedna saka sjeckanog peršuna, mala kašika naribanog đumbira, te mala kašika jabukovo sirćeta. Većinu ovih stvari ako ne I sve imate vec u svom domu, a I lagano ih je nabaviti.

Sastojke je potrebno izmiksati u blenderu, te dodati vodu da smjesu ucini rijetkom te samim tim laksom za piti. Na ovaj nacin mozete konzumirati ovaj sok kao dnevnu rutinu pred spavanje te tako olaksati svoj san. I ne samo to, vec cete se I ujutro osjecati odmornije, bit cete raspolozeni I puni energije, a uz dobar san osjecati cete se ljepse te imati vise samopouzdanja.

Ovaj napitak je veoma lagano napraviti a ima veoma mnogo pozitivnih ucinaka. Osim ovih koje smo nabrojali do sada pomaze I pri lijecenju I olaksavanju simptoma visokog krvnog pritiska, dijabetesa, kardiovaskularnih bolesti I drugih oboljenja koje vas cine slabim I oduzivaju vam energiju potrebnu za redovne dnevne obaveze. Pokusajte I sami I podijelite ovaj hranjivi I zdravi napitak sa porodicom I prijateljima.