Ovih dana je proslava 41. rođendana popularne estradne pjevačice Jelene Karleuše, koja iako se nije pretjerano radovala ovom rođendanu, ipak odlučila da ga obilježi u krugu svojih najbližih prijatelja i kolega i saradnika, koji su insistirali da se okupe u Jeleninu čast. Naime, ona je i medijima otkrila da nije željela da ga slavi zbog činjenice da joj je i dalje teško zbog smrti njene majke, te da i dalje tuguje.

Kako god, ovom prilikom je i Jelenin suprug, Duško Tošić stigao iz Kine, kako bi mogao da bude uz svoju suprugu ovom prilikom. Ujedno su ovo iskoristili i kao povod za svoju najnoviju porodičnu fotografiju, te su ponovo svima dokazali da bez obzira na sve što se pisalo u medijima i dalje se drže zajedno, te se čine kao da su sretniji nego ikad prije.

Svi se slažu da je Jelena izgledala nevjerovatno ovom prilikom, a veliku priliku je privukla i njena starija kćerka koja je izgledala jako lijepo. I Duško nije ostavljao pripadnice ženskog spola ravnodušnim, pa su tako komentari ovom prilikom dolazili sa svih strana.

Što se tiče rođendanskih želja, Jelena je otkrila da je ove godine u ponoć poželjela da pronađe mir, a kada bi joj se bilo koja želja mogla ostvariti ovom prilikom, izabrala bi da napravi vremeplov koji bi joj pomogao da provede još nekoliko godina sa svojom majkom koja joj silno nedostaje. Mi joj želimo sve najbolje od srca, te se nadamo da će naći načina da ispuni tu prazninu u sebi sa ljubavlju prema svojoj porodici.