Veze nekada znaju da budu veoma teške. Kada muškarac počne da vara, onda može ženu sa najviše samopouzdanja da povrijedi.

Postavlja se pitanje zbog čega se takve stvari dešavaju? Ukolikok rivite sebe, onda nećete da dobijete nikakav odgovor. Sada ćete da pročitate razlog koji će da vam pomognu da shvatite zbog čega partneri varaju.

1. Pojedini muškarci su samo djetinjasti zavodnici

Neki muškarci vole da budu djetinjasti zavodnici i da oko sebe imaju mnogo djevojaka. Njima to predstavlja samo igru. Ovakve muškarce treba da izbjegavate jer oni ni malo nisu vrijedni vašeg dragocijenog vremena.

2. Neki su rođeni lažovi

Neki muškarci vam lažu u lice i vi mu vjerujete svaku riječ. Pojedini smatraju da je uzbudljivo da vam rade iza leđa i da vide sa čime sve mogu da se izvuku. Ovakvih tipova treba da se čuvate jer oni će sigurno da vam slome srce. Na svu sreću, nisu svi muškarci ovakvi. Neki su divni i njih treba da čuvate.

3. Želi da sa vama završi

Neki muškarci se odlučuju na prevaru samo zato da bi izašli iz veze u kojoj se trenutno nalaze. Umjesto da vam kažu šta žele i da budu iskreni, oni izlaz u aferama nađu tako što čekaju da raskinete sa njim.

4. Imao je loše uzore

Svi prije njega su varali tako da on to isto zna i radi. Za neke je prevara norma. Ako su žene u njegovom životu ovo tolerisale, onda on od njih očekuje da njega tolerišu.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

 

Preporučeno