Poznata pjevačica Suzana Jovanović iz prvog braka ima sina Danijela, dok iz drugog sa Sašom Popovićem ima kćerku kojoj su dali ime Aleksandra.

Saša i Suzana su svoju djecu izveli na pravi put, a pjevačica je imala kako kaže sreću da upozna Sašu koji je Danijela prihvatio kao svoje dijete.

– Kada smo se njegov otac i ja razveli, imao je samo sedam mjeseci tako da on nije ni znao šta se dešava. Nikada mu nisam govorila ništa protiv njegovog oca, smatram da će Bog svima nama da sudi jednog dana i da će svako dobiti ono što je zaslužio u životu. Imali smo tu sreću, ili nesreću, da Danijelov otac uopšte nije pitao za njega, i tek kada je Danijel krenuo u osnovnu školu, njegov otac se sjetio da nazove i pita za zdravlje sina. Sa druge strane, ni Danijel nije pitao za oca, jednostavno nije osjetio nikakvu potrebu. Moj sin i ja smo prijatelji, on zna da može uvijek da računa na mene a i na Saleta- rekla je tada Suzana za “Stil magazin”.

Na pitanje kako se Popović i Danijel slažu Suzana je odgovorila:

– Riječ očuh zvuči stvarno jezivo, ali u našoj porodičnoj situaciji je potpuno drugačija atmosfera. Sale je nebrojeno puta u društvu kazao za Danijela – „Kao da je moj sin, žao mi je što mu baš ja nisam pravi otac”. Veoma je ponosan na njega i u studiju često rade zajedno. Ukoliko muškarac nečim može da vas „kupi” u životu, onda je to kada prihvati vaše dijete iz prvog braka. To je bolje nego da sam dobila sedmicu na lotou. On uopšte ne razdvaja Aleksandru i Danijela, oboje su naša djeca.

Sa 17 godina, Suzana se udala za svog prvog supruga harmonikaša kojem je u 18. godini rodila sina Danijela.

Preporučeno