U posljednjih nekoliko godina, u našem regionu su rijaliti programi postajali sve popularniji i popularniji, pa nije nikakvo veliko čudo što neki rijalitiji danas obaraju sve rekorde gledanosti, a ubjedljivo najpoznatiji ovakav show program u našem regionu jeste rijaliti „Zadruga“, a nedavno se završila i druga sezona, a nije bilo ni veliko iznenađenje što je upravo Luna Đogani, koja je tokom cijelog takmičenja bila jedna od najpopularnijih učesnica bila ta koja je odnijela pobjedu.

Povodom velikog finala, produkcija je spremila neke statističke podatke koji su zaista nevjerovatni. Naime, rijaliti je ovaj put trajao 302 dana što je negdje oko 10 mjeseci, a tokom tih mjeseci, Veliki šef je napisao 1.485 pisama, dok je na cijelom programu radilo oko pet stotina ljudi. Kroz Imaginarijum je prošla 81 osoba, a nisu se baš svi tako proslavili kao što su mislili da će biti slučaj, to je sasvim sigurno.

Dok je rijaliti trajao, za zadrugare je organizovano čak 167 igrica, te 129 partija na kojima je pjevalo preko 230 pjevača koji su imali za zadatak da zabave sve učesnike, koji su pak na kockanje potrošili skolo milion dinara, dok su pola miliona potrošili samo na uljepšavanje dok su bili na imanju.

Što se tiče namirnica, potrošili su četiri tone mesa, četiri tone alkohola, tri tone brašna, deset i po hiljada jaja, a zanimljivo je i da su u toku svog boravka potrošili čak 73 kilometara toalet papira. Očekuje se da će i treća sezona Zadruge da bude još gledanija, te da će doživjeti još veće uspjehe!