Svi jako dobro znaju da je Amar Gile Jašarspahić bio pobjednik na muzičkom zakmičenju “Zvezde Granda” 2013. godine, te da je nakon toga redao same hitove i to jedan za drugim. Danas se smatra da je uz Darka Lazića, jedan od najtraženijih mladih pjevača današnjice na ovim prostorima. Djevojku su od početka njegove karijere ludovale za njim, a nije tajna ni da su mnoge bile njegova. Međutim on se prije dvije godine oženio plavokosom Enom iz Kaknja, inače Amarovog rodnog mejsta.

Šrije nego što su stupili u brak, njihova veza je bila puna turbulencija, pa su domaći mediji prije samo tri godine pisali o njegovoj navodnoj prevari zbog koje ga je Ena i ostavila. Kako se pisalo po medijima, Amar Gile je na američoj turneji upoznao Bugarku koja ga je opčinila toliko jako da je i sam zaboravvio da he zauzet, prenose mediji. Međutim, nakon određenog vremenskog perioda, Ena i Amar su obnovili svoju vezu, aveć početkom 2016. godine su postali roditelji malog Darisa. Ovaj je par svoju ljubav krunisao brakom iste godine u augustu mjesecu, a od tog trenutka žive u stabilnoj i sretnoj zajednici.

Poruke podrške su stizale sa svih strana, a fanovi su pisali kako su oni najskladniji par na edtradi. On je također nekoliko puta istakao kako je ona upravo njegova najveća podrška te da je upravo zbog nje postao sasvim drugi čovjek. Kako zapravo izgleda zanosna plavuša koja je pomutila pamet jednom od najboljih pjevača BiH, možete pogledati u nastavku teksta.

Preporučeno