Poznata glumica Brankica Sebastijanović se proslavila pre pet godina kada je dobila jednu od glavnih uloga u seriji “Sinđelići” rađenoj po uzoru na špansku seriju “Seranovi”. Nakon godinu dana kasnije lepa glumica je uporedo snimala seriju Samac u braku, u kojoj je bila Ljiljana dok je njen suprug Radmilo bio njen tadašnji dečko Miloš Biković.

U toj seriji je Radmilo tumačio ulogu imućnog advokata koji je godinama zaljubljen u Ljiljanu. Iako je on bio najpoželjniji neželja u Palanci, svom gradu, a on je odbijao sve bračne ponude i želeo da se oženio ljiljanom, koja je planirala da se uda za Momčila. On je u poslednjem trenutku pokazao svoje pravo lice i odbio je da oženio see sa Ljiljanom. Ljiljana je bila mnogo besna i ljuda, da se iz inata i radi radi finansijskog blagostanja svoje porodice udala za Radmila, iako nije zaljubljena u njega.

Oni su ubrzo poželili da se raziđu, Radmilo je molio da ostane neko vreme dok ne smisli kako da to prođe bez skandala, nakon čega se njihov odnos prerasta u veliku ljubav i ostaju da žive skupa. Na veliku žalost, u stvarnom životu, Miloš i Brankica su raskinuli i svako je krenuo da ide svojim putem.

Preporučeno