JEDAN OD NAJPARARIJENIJIH SRPSKIH PRIPREMA JE LEPA BRENE KOJA JE OSTVARENA OD VLASTITELJA SRPSKE TELEGRAFIJE ULAŽENA U CRAZY.

Kako kažu mediji, restoran TRI TAČKE, koji se nalazi na Dedinju, je u vlasništvu Breninovog sina Filipa i njegove supruge Aleksandre Prijović, u stvari, iza njega je kompletna porodica Živojinović, koja je zbog viška duga isključena iz elektroenergetske mreže, ali je tada naučila kako ilegalno priključen na distributivnu mrežu EPS. Praktično to znači da su pogođeni električnom energijom, a sada je pokrenuta istraga protiv njih.

Sada postoji ozbiljna zabrinutost da je Živojinoviću pomogao neko u sistemu EPS-a i da bi istraga koja je pokrenuta trebalo da bude otkrivena, rekao je dobro obavešteni srpski telegrafski savetnik.

Podsećamo vas da ovo nije prvi put da se Lepa Brena bavi takvim nezakonitim radnjama. Iako Živojinovići hvale da su u objekat uložili čak 200.000 eura, što su i mediji napisali, stavka za plaćanje električne energije očito nije predviđena.

Dug je bio sve veći, radnici EPS-a su isključili restoran TRI TAČKE iz mreže, ali to nije zaustavilo Živojinovićevo samopouzdanje, ali je bilo najviše vremena za potrošnju električne energije. Ono što morate jasno da kažete jeste da su ovi troškovi pali na račun drugih potrošača, koji su takođe povređeni, kao i EPS, objasnio je sagovornik.

Srpski telegrafski tim odlučio je da pozove Lepa Brena, ali se nije javila na telefon.

Preporučeno
Loading..