Činjenica je da je većini muškaraca izuzetno stalo do toga da je i njihovim partnericama jednako prijatno dok imaju intimne odnose, ali ipak, pitanje koje muči većinu jeste koliko je vremena ustvari potrebno da bi jedna prosječna žena doživjela vrhunac tokom intimnih odnosa? Ako ste se i vi to uvijek pitali, u našem današnjem članku vam donosimo odgovor na ovo pitanje. Naime, u ovom istraživanju koje vam donosimo u našem današnjem članku je ispitivalo 645 žena koje dolaze iz 21 države, a koje su dale podatke koji su sve zanimali.

Nakon toga je ugledni časopis The Journal of Seual Medicine objavio rezultate da je ženi potrebno da doživi vrhunac čak 13 minuta i 25 sekundi. Kako god, ono što je pomalo obeshrabrujuće, jeste što jedna od šest žena uopšte nije dosegla vrhunac tokom intimnih odnosa sa svojim partnerima. Dob i dužina veze nisu utjecale na rezultate ispitivanja, a vrijeme se kretalo od pet minuta do nešto više od 21 minuta.

Kako god, ako je ovo pitanje dosad mučilo i vas, onda biste trebali da naredni put imate i ove podatke na umu, kako bi vam isti mogli da pomognu da dovedete svoju partnericu do vrhunca. Pišite nam svoje komentare, te da li se vama dopalo ono što je ponudilo ovo istraživanje ili ipak nije bilo od neke velike pomoći.

Da li ste vi dosad nailazili na rezultate ovog istraživanja ili je ovo prvi put da ste se susreli sa istim? Pišite nam u komentarima!

Preporučeno
Loading..