Jedna od najatraktivnijih pjevačica u našem regionu, a kojoj godine koje je provela na sceni uopšte nisu škodile, je sigurno i Rada Manojlović za koju će se vjerovatno svi složiti da je izuzetno talentovana, ali i atraktivna mlada pjevačica.

Kao i mnoge njene druge kolegice, i Rada se na sami vrh estrade probila tako što se istakla u takmičenju Zvezde Granda, koje je poslužilo kao odskočna daska mnogim ljudima koje danas svakodnevno viđamo na svojim malim ekranima, a čija budućnost izgleda obećavajuće. Kako god, adut koji Rada ima, a koji je itekako bitan u svijetu showbizza jeste njen izgled.

Ona je uvijek bila jedna od onih pjevačica koje ništa ne prepuštaju slučaju, te im je jako bitno u kakvom izdanju će da se pojave u javnosti, što publika itekako cijeni, složit ćete se. Kako god, na društvenim mrežama ima čak i fotografija na kojima nema šminke na svom licu, a jednu vam donosimo u nastavku našeg današnjeg članka.

Što se tiče ove fotografije, većina se slaže da je Rada zaista lijepa i bez šminke na svom licu, ali da je sasvim razumljivo zbog čega se uvijek pojavljuje sređena, kako je konkurencija velika i ozbiljna, a da se opstane na estradi, to često podrazumijeva da znate da se borite i rukama i nogama. Radi to nije nikad nije bio problem, a iza sebe ima brojne uspjehe, nastupe i hitove kao najbolji dokaz za to, te pušta da njena karijera govori sama za sebe, a ne da se o njoj priča zbog nekih skandala i slično.

Preporučeno
Loading..