Iako se uvijek govori o tome koliko je izgled postao bitan u svijetu showbizza i javnog života, činjenica je da je to postao bitan segment našeg svakodnevnog života, a najbolji dokaz za to jeste što nisu više samo javne i slavne ličnosti te koje se odlučuju na razne estetske zahvate i operacije. I obične djevojke sada žele što više stvari da izmijene na sebi, a bitnu ulogu u razvijanju takvih želja su odigrale i društvene mreže.

Na internetu nam se uvijek čini da drugi žive savršenim životima, a izgleda da ponekad nismo ni svjesni koliko nas taj osjećaj zapravo može zavarati. Sve je više žena koje pomoć traže u plastičnim operacijama, a iako možda to i nije tako loša ideja ako već sebi to možete priuštiti, teško je pronaći liniju gdje lijepo postaje neukusno i gdje pokušaje da se proljepšate pretvorite u uništavanje svog izgleda.

U našem današnjem članku vam donosimo najgore hirurške zahvate koji su ikad obavljeni, a koje su dovele do toga da su ljudski životi u potpunosti uništeni. Ako ste dosad razmišljali o tome da i vi uradite neki zahvat na sebi, poslije ovoga ćete sigurno da se zamislite.

Naime, komentari ispod ovog videa su brojni, a mnogi se pitaju o čemu su ovi ljudi mislili kada su se dogovarali s ljekarima kakve promjene žele napraviti na sebi, te šta su uopšte očekivali da će dobiti kao rezultat za ovakve želje. Rado bismo čuli i vaše mišljenje o ovoj temi, pa nam pišite u komentarima ispod!

Preporučeno
Loading..