Ovih dana je velika tragedija potresla naš region. Naime, slavni srpski reper, Dalibor Andonov Gru je izgubio život u ponedjeljak, u svojoj 47. godini života. Naime, on je bio na vožnji kajtinga u Zemunu kada se nesreća dogodila, a nakon toga su njegovi fanovi ostali u šoku. Najgore od svega bilo je što je njegova supruga na užasan način saznala da je izgubila muža, a odmah nekoliko sati kasnije se uputila u policiju kako bi saznala detalje koji se tiču smrti njenog supruga.

Jutro nakon što je Gru poginuo, njegova udovica Danica je uslikana dok se vraćala u njihov porodični stan koji se inače nalazi na Vidikovcu, a svi koji su je vidjeli uvjerili su se koliko su joj teško pale vijesti oko toga da je izgubila supruga.

Što se tiče Gruove udovice, svi je se sjećaju kao bivše manekenke, ali ovih dana lijepoj Danici uopšte nije stalo do njenog izgleda, nego je samo pognute glave izašla iz svog automobila i uputila se prema svom stanu, obučena skroz u crno. Sva otečena je ušla u zgradu, a svi se slažu da su ovo prizori koji naprosto lome srce, te da niko ne može ostati ravnodušan na nešto ovakvo.

Osim što se mora brinuti za djecu, morala je završiti i svu neophodnu papirologiju i organizaciju sahrane svog pokojnog supruga. Niko na svijetu ne bi poželio da je sada na njenom mjestu. Nadamo se da će se što prije oporaviti i pronaći snage da nastavi dalje.

Preporučeno
Loading..