Određene promjene u ponašanju ili ophođenje prema partneru mogu biti pokazatelj da je vaš partner nije više zainteresovan za vas.


Jedan od prvih simptoma je to da vas vaš dragi uspoređuje sa drugom osobom.
Sljedeći simptom je da vam dugo ne odgovara na poruke.
Ukoliko je vaš partner počeo da provodi više vremena sa drugarima i to može biti pokazatelj da mu je manje stalo do vas.
Ukoliko je vaš partner postao jako sebičan u vezi onda je i to jedan od pokazatelja.
Često se ljuti na vas kada krenete biti sentimentalni prema njemu.
Ukoliko je prestao da vam govori da vas voli i to bi mogao da bude ogroman problem.
Ukoliko vam ne pokazuje poštovanje pred drugim ljudima i to bi mogao da bude jedan od pokazatelja.
Ako nema više oputenog flerta to bi mogao da bude pokazatelj.
Ukoliko je prestao da vam bude podrška i to bi mogao da bude pokazatelj.
Šta god da uradite vi ste krivi.

O EMOCIJAMA:

Emocija je mentalno stanje  različito povezano sa mislima, osećanjima, reakcijama u ponašanju i stepenom zadovoljstva ili nezadovoljstva.  Trenutno ne postoji naučni konsenzus o definiciji. Emocije su često isprepletene s raspoloženjem, temperamentom, osobnošću, dispozicijom i motivacijom.

U nekim teorijama, spoznaja je važan aspekt emocija. Oni koji deluju prvenstveno na emocije koje osećaju mogu izgledati kao da ne razmišljaju, ali mentalni procesi su i dalje suštinski važni, posebno u tumačenju događaja. Na primer, ostvarenje našeg uverenja da smo u opasnoj situaciji i kasnije uzbuđenje nervnog sistema našeg tela je osnovni deo našeg iskustva naših strahova. Druge teorije, međutim, tvrde da je emocija odvojena i može prethoditi spoznaji. Svjesno doživljavanje emocija pokazuje mentalnu reprezentaciju te emocije iz prošlog ili hipotetičkog iskustva, koje je povezano sa stanjem zadovoljstva ili nezadovoljstva. Stanja sadržaja se uspostavljaju verbalnim objašnjenjima iskustava, opisujući unutrašnje stanje.

Preporučeno
Loading..