Ovo je posebno interesantna tema za mnoge ljude i poprilično je tužna, a posebno za one osobe kojima je neko vrlo drag i blizak preminuo u nedavnoj prošlosti, bilo da se radi o tetki, prijatelju, rođaku ili strini, a koji pokušava da na neki način stupi u kontakt sa vama sa onoga svijeta. Da li vam je ikada palo na pamet, a vjerujemo kako mnogim ljudima jeste, da postoje neki znakovi koji jasno daju do znanja da se radi o pokušaju komunikacije. Kako smatraju neki od stručnjaka iz ove oblasti, postoje neki znakovi koji jasno ukazuju na to da vaš pokojnik želi da stupi u kontakt sa vama.

Može tu da se radi o mirisu cigareta koje je pokojnik volio, ili kada bez ikakvog razloga osjetite miris parfema kojeg je vaš neko ko je preminuo, koristio. Da li vam se desilo da sanjate svoje pokojnike, pa da ćesto ne znate ni da li je to bio san ili java, i da li vam u snovima vaši pokojnici pokušavaju da objasne neke stvari. Najbolje bi bilo da pokušate razumjeti šta vam imaju poručiti u snu, pa onda nakon toga zapalite svijeću za njih i ako ste u mogućnosti posjetite njihov grob.

Neki od kontakata mogu se desiti i na samoj sahrani, a mnogi tada misle da im se te stvari pričinjavaju jer su u velikoj tuzi i šoku, pa se nerijetko dešavalo da neki ljudi pokojnika vide među ljudima koji su došli na njegov sprovod, ili da ugledaju njegovo lice u ogledalu kada se vratite kući. Osim toga nije strano ni da vam se nekada pričini da je neko sa vama u sobi, a to se pridodaje energiji koju pokojnici imaju sa sobom.

Preporučeno