Svako od nas bi u svakom mogućem trenutku volio da izgleda što bolje moguće, ali činjenica je da su neki ljudi i previše opsjednuti time. Posebno je izgled od velikog značaja kada ste dio javnog života i showbizz svijeta, a ista je situacija i u cijelom svijetu, pa tako i kod nas. Upravo iz tog razloga je plastična hirurgija sve popularnija iz godine u godinu, a i zbog društvenih mreža na kojima se čini kako javne ličnosti vode savršene živote, svi žele izgledati kao oni.

Ipak, da nije baš sve tako idealno kako se na prvu zna često učiniti, dokazat ćemo vam i u našem današnjem članku sa galerijom fotografija koje sigurno dosad i niste imali priliku da vidite, kako je riječ o slikama kojima se poznate osobe i ne ponose baš, pa ih zbog tog razloga ni ne eksponiraju u toj mjeri. Prva na našoj listi je u svakom slučaju Kim Kardašijan.

Ipak, ima tu još mnogo primjera, a Kortni Lav je jedan od najboljih primjera ako želite pokazati da plastična hirurgija i estetski zahvati ponekad i ne poprave situaciju, nego samo postignete kontra efekat. Evo kako ona sada izgleda, a prije je važila za veliku ljepoticu.

Ipak, ako ste mislili da su samo pripadnice ženskog spola te koje su opsjednute plastičnim operacijama, kao primjer može vam poslužiti Miki Rurk, kojeg mnogi pamte kao velikog osvajača i ženskaroša, a danas se u potpunosti promijenio. Da stvar bude gora, nije ni približno atraktivan ženama kao što je nekad bio.

Preporučeno
Loading..