Jedna od omiljenih poslastica za svu djecu iz 2000-tih godina, ali i starije, je bez ikakve sumnje bila Kinder čokolada, a poznato lice dječaka sa omota bismo prepoznali u bilo koje doba dana ili noći.

Kako god, ne sumnjamo da ste se i vi ponekad zapitali kako li taj dječak danas izgleda, te da li mu je ta kampanja koju je radio kao dijete na neki način promijenila život. Ukoliko ste nekad poželjeli da saznate odgovor na ta pitanja, onda će vam se sigurno svidjeti ono što vam donosimo u našem današnjem članku.

Naime, dječak čije lice danas prepoznajete se zove Josh Bateson, te je imao samo devet godina kada su baš njega angažovali da bude na omotu popularne čokolade. Ipak, on je to krio svog cijelog života, da bi tek prošle godine tu informaciju podijelio na društvenim mrežama, a ubrzo poslije toga je broj njegovih pratitelja počeo da raste, pa danas broji negdje oko stotinu hiljada pratitelja.

Inače, Josh je jako atraktivan mladić pa ne sumnjamo da su ga i brojne pripadnice ženskog spola zapratile iz tog razloga, a ne baš samo zbog toga što se njegov lik nalazi na čokoladi. Kako god, on je student političkih znanosti, te živi kao i svi ostali, ili se barem to može zaključiti iz fotografija koje objavljuje na svojim nalozima na društvenim mrežama.

Nadamo se da vas ovo otkriće nije razočaralo, te da smo vam uspjeli otkriti nešto što dosad niste znali. Nastavite da nas pratite i sadržaj koji svakodevno pripremamo samo za vas.