Kada smo zaljubljeni spremni smo da promijenimo sve svoje navike ili da se odreknemo nečega zbog osobe s kojom smo u vezi.

Recimo, Ovan i Rak odjednom živnu i voljni su za akciju, dok Djevica i Blizanci postaju fleksibilniji, slušaju svog partnera i ispunjavaju njegova očekivanja. Ali predstavnici ova četiri Zodijaka čvrsto vjeruju da se ne trebaju ni zbog koga mijenjati i da parnet to nikako bi bi mogao zahtjevati od njih. Njihov moto je prihvati me onakvog kakav i jesam.

Drugim riječima, uzalud se nadate da će pokazati neku drugu stranu, što je u izlogu to je u prodavnici.

BIK
Stabilni zemaljski Bik tačno zna šta želi od partnera i od svoje veze općenito. Izuzetno mu je važno da ga partner prihvati upravo onakvog kakav i jeste. Bika ćete teško natjerati da se promijeni, baš naprotiv, možete proizvesti skroz suprotan efekat.

Ali, postoji izuzetak od ovog pravila. Ukoliko se Bik zaljubi u prilično mladim godinama, sposoban je za zančajne promjene u svojim navikama i karakteru. Ali, ukoliko je već razvio vlastiti pogled na svijetu i život, biće nepomičan kao što je sjena. Ipak, ne odbacujte ga baš tako lako. Ovaj znak je po prirodi jako romantičan. Bik vjeruje da se partneri u vezi razijaju skupa u paru. Ukoliko su se iskreno zaljubili, bit će vjerni voljenoj osobi do svoje smrti.

Za zaljubljenog Bika predmet njegovog interesa je najljepša osoba na cijelom svijetu. Dakle, nepromjeniva priroda ovog znaka nije toliko loša kvaliteta kao što izgleda odmah na prvi pogled.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Preporučeno