Svi mi živimo u civilizovanom, modernom društvu gdje svako od nas ima pravo da nosi baš ono što on želi. Kako god, isto tako svi imaju pravo i da komentarišu kako se to druge osobe oblače, te da javno govore o tome šta im se dopada, a šta baš i ne. Upravo iz tog razloga, ako ste već dovoljno hrabri da oblačite neke neobične kombinacije u javnost, budite spremni i na komentare koje bi iste mogle da izazovu.

Kako god, u našem današnjem članku vam donosimo nešto drugačiju priču. Vjenčanje i svadba su izuzetno bitni događaji u životu svake žene, kako je nepisano pravilo da na dan svog vjenčanja, mladenka treba da bude najljepša djevojka. Ipak, ponekad mladenke pokušavajući da se izraze na ovaj način i da budu jedinstvene i unikatne, postignu suprotan efekat od željenog. Upravo to se desilo i ovoj djevojci.

U našem današnjem članku vam donosimo jednu vjenčanicu koja je prvo izazvala nevjericu, a tek onda su se svi odlučili složiti oko toga da je ova haljina pravi promašaj, te žale osobu koja je istu izabrala. Rado bismo čuli i vaše mišljenje, pa vam tu sliku dostavljamo u prilogu današnjeg članka.

Sada bismo voljeli da nam i vi ostavite svoje mišljenje, nakon što ste imali priliku da vidite o kakvoj je haljini riječ. Da li smatrate da su drugi sa svojom reakcijom pretjerali ili ni vama nije jasno zašto bi se neko ovako obukao na svoju svadbu? Pišite nam u komentarima i podijelite svoje mišljenje sa nama.

Preporučeno
Loading..