Ako bismo govorili o najznačajnijim i najuspješnijim, a ujedno i najimućnijim domaćim pjevačicama u našem regionu činjenica je da je Lepa Brena itekako visoko na toj listi. Ona je u godinama koje su iza nas uspjela da postigne zaista blistavu karijeru na kojoj joj većina današnjih i mlađih, ali i starijih kolegica može da pozavidi. U međuvremenu je zaradila i dovoljno na osnovu svog talenta i da svojoj porodici danas priušti život na visokoj nozi.

Svi se mi često znamo zapitati kako to žive poznate i slavne ličnosti, ali u našem današnjem članku vam donosimo dokaz da je to sve manje više isto, te da se svi muče sa sličnim problemima, te da se smiju sličnim idejama. Tako je ovih dana Brenin sin kojeg je dobila sa Bobom Živojinovićem, Viktor podijelio na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram jednu sliku o kojoj su svi kasnije počeli da pružaju najednom.

Naime, izgleda da je Brena svom sinu ostavila dvije hiljade dinara, a pored mu je napisala i poruku šta treba da joj kupi za te novce. Viktoru je ovo bilo jako smiješno, jer i on zna da njegova majka ima i druge ljude koje može zamoliti za ovakvu vrstu pomoći.

Ipak, majka je majka, a ono što vam ona naredi, morate da ispoštujete, zar ne? Da li se pak vi slažete sa nama i sa našim stavovima i mišljenjima ili imate neko drugo koje biste voljeli da ovom prilikom podijelite s nama?

Preporučeno
Loading..