Ceca Ražnatović je jedna od pjevačica koje su aktuelne već dugi niz godina na domaćoj muzičkoj sceni, a bez obzira na sve to, ona i dalje uspjeva da itekako fascinira time kako izgleda, bez obzira na to koliko joj je godina. Nikad nije bila jedna od onih žena koje prepuštaju svog izgled slučaju, pa se tako ništa značajnije nije mijenjalo ni u posljednjih nekoliko godina.

Ono što posebno raduje sve Cecine fanove jeste što ona i dalje ne planira da se povlači u mirovinu, što znači da će svi obožavatelji njenih pjesama i njenog glasa moći još neko vrijeme da uživaju u silnim spektaklima koje je ona uvijek znala da pripremi za njih. Osim odlične muzike i atmosfere koju je uvijek znala da napravi na svojim koncertima, ujedno je i pravi melem za oči, a oko toga se slažu više manje svi pripadnici muškog spola.

Jako često na društvenim mrežama imamo priliku da vidimo Cecu u njenim sređenim i tip top izdanjima, ali je validna činjenica da ova žena jako dobro izgleda i kada pozira u kupaćem kostimu. U nastavku članka vam donosimo jednu fotografiju koja je stara nekoliko godina, ali svejedno i dalje sve ostavlja bez daha kada je vide.

Komentari na račun ove fotografije su, sasvim očekivano bili brojni, a činjenica je da Ceca ima obline kojima se rijetko koja žena može pohvaliti, pa joj zbog toga i pripadnice njenog spola često zavide na tome kako izgleda. Da li je vi inače simpatišete ili i ne baš toliko?

Preporučeno
Loading..