Jedan od popularnijih pjevača u našem regionu je u svakom slučaju Đani, čije je pravo ime Radiša Trajković, a u godinama koje je proveo na sceni uspio je da napravi dobru karijeru, da se obogati, a publici je predstavio brojne hitove koji su i dan danas jako popularni i kojima se on itekako može da ponosi. Kako god, on se iz prve ruke uvjerio da nije baš sve u svijetu showbizza idelano, te je imao i mnogo loših iskustava.

Naime, Đani je u prošlosti imao itekako velikih problema zbog ogromnih kockarskih dugova, a zapao je u sukob sa zelenašima koji nisu imali ni strpljenja ni milosti za njega. Upravo iz tog razloga je prije četiri godine bio prisiljen na to da proda svoju kuću u Mirijevu za 120 hiljada eura, jer mu je u tom trenutku novac bio najpotrebniji u odnosu na sve ostalo. To ga je umalo koštalo njegovog braka sa Slađanom, koja je ipak odlučila da ostane sa njim i da mu pruži bezuslovnu podršku.

To mu je itekako pomoglo da se izvuče od svojih poroka, a sve otkako je prestao da se kocka, skuplja novac kako bi vratio svoj stari dom, te je spreman da plati duplo više da dobiju kuću nazad, ali nažalost, sadašnji vlasnici nisu zainteresirani za prodaju.

Trajkovići i dalje ne odustaju, a ne sumnjamo da je ovo Đaniju poslužilo kao lekcija koju nikako drugačije nije ni mogao da nauči. Šta vi mislite o cijeloj ovoj situaciji, da li je ovo zaslužio da mu se dešava?

 

 

Preporučeno
Loading..