Jelena Karleuša je u svakom slučaju jedna od najpopularnijih estradnih pjevačica, pa je samim tim i njena porodica uvijek privlačila veliku pažnju u javnosti. Njen suprug, Duško Tošić je inače fudbaler u Gvangdžou RF, koji trenira Dragan Stojković Piksi, a ovih dana su doživjeli sramotan poraz od Šenžena koji im je zabio četiri gola. Naime, pobjednici su čak tri gola uspjeli da postignu iz penala, što je nešto što se ne viđa često u svijetu fudbala.

Naime, druga dva je skrivio Duško Tošić, a srpski reprezentativac je bio taj koji je kod drugog penala imao sukob sa Džonom Merijem, te mu je to donijelo žuti karton nakon što se bunio kada je sudac pokazao na bijelu tačku, a odmah poslije prvog, uslijedio je i drugi žuti karton, što je za Tošića značilo automatsko isključenje. Njegov tim je tada ostao sa devet igrača na terenu, kako je prije toga još jedan igrač bio isključen.

Kako god, bila je to zaista naporna utakmica, a ne sumnjamo da će fudbalerima Tošićevog kluba biti potrebno puno vremena da pređu preko svega što se izdešavalo te noći.

Podsjećamo, Duško i Jelena su u braku već dugi niz godina, a mnogo vremena su navikli dosad da moraju da provode razdvojeni, kako je prvo Tošić igrao u Turskoj, a sada se preselio u Kinu. Jelena zbog svog posla najviše boravi u Srbiji, ali često sa svojim djevojčicama odlazi Tošiću u posjetu, te se trude svaki slobodan trenutak da provedu u porodičnom druženju i da budu zajedno.

Preporučeno
Loading..