Iza nas je još jedna uspješna sezona popularnog takmičenja Zvezde Granda, a kada je 17-ogodišnja Džejla Ramović koja inače dolazi iz Goražda, iz Bosne i Hercegovine odnijela pobjedu u ovom takmičenju, ne može se reći da su drugi bili nešto pretjerano iznenađeni oko toga. Kako god, nakon što se i žiri složio sa publikom, da upravo mlada Bosanka treba da bude nova Zvezda Granda, sreći za njene navijače nije bilo kraja.

Džejla je u intervjuu koji je nedavno dala otkrila da se njen život u potpunosti promijenio, te da jedino što je isto, jeste što joj je jedan od glavnih prioriteta u životu da završi ekonomsku školu, te da potom upiše ekonomiju. Jednom prilikom se našalila da je odlučna u namjeri da završi upravo taj fakultet, kako bi kasnije, kada krene da se u potpunosti bavi muzikom, mogla sama sebi da bude menadžer.

Svi su uvjereni oko toga da ćemo Džejlu imati priliku da gledamo još u puno navrata, a njeni navijači željno iščekuju da objavi svoju novu pjesmu zajedno sa spotom, kako je to jedna od nagrada koju je osvojila kao pobjednica u Zvezdama Granda, zajedno sa autom od produkcije.

Kako god, sve što je preživjela u posljednjih nekoliko mjeseci je ostavilo traga na njoj, pa je tako nedavno Džejla sa svojim fanovima podijelila jednu fotografiju na kojoj se našalila da su sve te stresne situacije u posljednjem periodu ostavile vidljive posljedice. U nastavku možete da pogledate šta je to sve Džejla promijenila na svom licu, a šta je dobila „gratis“.

Preporučeno
Loading..