Uvijek su govorili da ljubav nema granice, a neki su ovo shvatili previše bukvalno.

Ako bi Juriju Toločku, koji je bodibilderu iz Kazahstana, neko kazao da mu je žena lijepa kao lutka, nikako ne bi pogriješio, jer, njegova supruga i jeste lutka, i to se*s lutka.

Ovaj par se upoznao još prošle godine i to u noćnom klubu i planirali su da se vjenčaju u mjesecu martu, ali, morali su da odlože sve planove zbog pandemije korona virusa.

Ni drugi put nisu imali sreće i vjenčanje je moralo biti otkazano, u novembru su napokon, uspjeli da sklope svoj brak.

“Sve je bilo sjajno, ali sam onda počeo da budem ljubomoran. Veliki broj muškarca žele isto što i ja. Nakon vjenčanja sam odlučio da je manje pokazujem i zabranio sam joj da koristi mrežu Instagram. Možda sam samo ipak previše sebičan”, rekao je Juri.

Ali, nakon što je njegova supruga Margo završila u bolnici, tačnije, na popravci, tužan zbog njenog odlaska, bodibilder je počinio ono najgore, preljubu. Ni manje ni više, Juri je svoju voljenu prevario već sa drugim predmetom.

“Ne mogu da podnesem usamljenost dok je moja Margo u bolnici. Moram da raširim svoju ljubav i prema drugima. Bilo je zaista divno”, rekao je.

On je isto tako objasnio i da njegovoj dragoj ni najmanje ne smeta da ima se*sualnu, ili ljubavnu vezu sa drugim predmetima.

“Ona radi sve što ja želim i nikada mi ne prigovara za moje ponašanje i to je lepota naše veze”, istakao je Juri.

Preporučeno