Radi se o Šenon Rouz koji ima 36 godina i koji je iz Los Anđelesa sa 18 godna je počela da radi kao striptizeta, da bi nakon toga ubrzo snimila i film za odrasle. Ona je u tome radila više od 10 godina a nikada nije bila zadovoljna sa tom svojom karijerom. Ona je imala želju a to da osnuje porodicu, pa je otvorila i svoj profil na društvenim mrežama i tako na taj način je upoznala svog muža Trejvisa Dina koji ima 44 godine. Međutim, kada su njegovi roditelji saznali čime se ona bavila i njenu prošlost, ne samo da više nisu odobrovali brak, već su sina Trevica izbacili iz firme i otkazali funkciju u njihoovm porodičnom poslu.

Nakon toga je par počeo da odluči da živi uz pomoć Vloga kojeg imaju na jutjubu, te dok su i sami pokušavali da uvećaju svoju porodicu celo vreme su zagovarali brobu za plodnost i razmnožavanje. Sada ovaj par ima dvoje dece, Snou i Storm, a Šenon je oduševljena što konačno ima porodicu o kojoj je sanjala, te tako sada može da e posveti i svome drugome snu, a to su putovanja.

Tako je ona odlučila da progovri o kritikama i poniženjima na račun svog posla kojim se bavila: Moj tata je prevario moju mamu sa njenom najboljom prijateljicom, a potom se oženio njome. To je bila najgora stvar koja je mogla da mi se dogodi. Maćeha me je fizički i emocionalno zlostavljala godinama. Bila sam na ivici ludila i na kraju sam postala striptizeta kada sam napunila 18 godina, a nekoliko mjeseci nakon tog, prešla sam i na porno filmove” započela je svoju priču.

Posle nekih 10 godina ove karijere, ona je shvatila da želi da vrati svoj život i da konačno pronađe sebe u nekom jako boljem svetlu. “Prestala sam da se bavim snimanjem filmova za odrasle, a ubrzo nakon toga upoznala sam supruga. Trejvis je otpušten iz porodičnog posla jer je odbijao da me ostavi. Roditelji su ga nagovarali na to jer su saznali čime sam se bavila” , ispričala je Šenon. Ona je sa svojim suprugom preživela sve loše trenutke, i kako kaže konačno je sada došao red da njih dvoje, sa svojom decom žive svoje živote sa punim plućima.

Preporučeno