Ona je jako poznata glumica u svetu a u pitanju je glumica Ešli Džud koja se našla na meti velikih kritika kada se pojavila na jednom događaju kojeg je organizovala njena prijateljica. Ono što je bila glavna tema jeste njen fizički izgled, te su mnogi rekli kako se zapustila i da je više nego vidljivo da koristi botoks.

DObila je veliki broj komentara na društvenim mrežaam, kao što su oni da Ešli više nikako ne liči na sebe i da je sebe skroz upropastila. Posle svega toga je donela odluku i da se javno oglasi, pa je objasnila svima o čemu se radi, a tok je prilikom jš i rekla kako se udeblajala, jer joj je lekar preporučio da prestane da se bavim fizičkim aktivnostima.

Ona botoks koristi kao lek “Bolujem od migrena, više od godinu dana. To je treća najraširenija bolest na svijetu. Jesam li išla na botoks? To je standardni tretman bolesti koju imam. Moje osiguranje plaća 31 injekciju svakih 12 nedjelja. Neki prijatelji predložili su mi da ne objavljujem ovu medicinsku činjenicu jer može da se upotrebi protiv mene, ali mislim da moram da budem iskrena. Neka je sram sve one koji izvrću moje riječi”, rekla je ova glumica na svom profilu na Instagramu, i dodala je još nekolik stvari.

“Ono što znam je da su me mizoginisti na Tviteru ubijali uspoređujući novu mene s onom idealiziranom prije gojenja. Moje konvencionalno mršavo, atletsko, lijepo tijelo i mršavije lice samo su jedna strana istog patrijarhalnog novčića. Progovorite u svakom slučaju. Gađati će vas strijelama, ali vaš glas i tijelo iz kojeg izlazi su predivni, hrabri, snažni i nužni”, rekla je.

Preporučeno