Poznata glumica Pamela Anderson se udala po peti put.

Tabloid piše kako se ova 53. godišnja glumica i aktivistica na Badnjak potajno udala za svoj tjelohranitelja Dana Hayhursta. Ovan par se vjenčao u njenom domu na otoku Vancouver.

“Udala sam se na imanju koje sam kupila od bake i djeda prije nekih 25 godina. Ovdje su se i moji roditelji vjenčali i još su uvijek zajedno”, rekla je za Daily Mail. “Osjećam se kao da sam sada napravila puni krug.”

“Tačno sam tu gdje trebam biti – u rukama muškarca koji me istinski voli”, dodala je.

Page Siy je u septembru otkrio da je Pamela u vezi sa Hayhurstom nakon što se razvela od supruga Jona Petersa, s kojim je bila u braku punih 12 dana.

“On je u muškarac 40-ima. Pravi muškarac, konačno”, govori za američki tabloid izvor blizak Pameli. “Zna kako je tretirati, a to je lijepo za vidjeti”, dodaje te navodi kako se par ne ispušta iz vida.

Pamela Anderson je prvo bila u braku sa Tommyjem Leejom, s kojim ima dva sina 23. godišnjeg Brandon i 22. godišnjeg Dylana. Nakon toga se udala ali i razvela iste 2006. godine od Kid Rocka.

Dva puta nakon toga se udavala za muzičkog producenta Ricka Solomona, prvo 2007. godine, ali je to završilo poništenjem, a nakon toga, ponovo 2013. godine.

U januaru 2020. godine ona se udala za Petersa. On tvrdi da ga je Pamela ostavila nakon što joj je on otplatio sve dugove, ali je to ona porekla. On se nakon toga vratio svojoj bivšoj zaručnici, koju je ostavio upravo zbog Pamele.

Preporučeno