Poznati holivudski glumac Džoni Dep je jučer posetio Beograd i napravio pravi haos na ulicama glavnog grada, jer su ga dočekale na stotine devojaka koje su vrištanjem pokušavale da dođu do poznatog holivudskog glumca. On je po izlasku iz zgrade predsedništva prišao gomili devojaka te je podelio par autograma i slikao se sa najupornijim.

Također, sam predsednik Srbije je bio jako ugodno iznenađen koliko je samo provlavljeni glumac u stvari prirodan čovek. On mu je na poklon doneo i prelepu skulpturu sa snimanja filmskog hita “pitari sa Kariba”. Ono što je oduševilo predsednika Aleksandra vučića, jeste da su žene iz kabineta ostale da rade prekovremeno, i nijedna se nije nimalo bunila.

Sve su se čak sredile i namirisale, te su spremile mobilne telefone, a vučić se našalio te je rekao da je to sve zbog njega a ne Džoni Depa. kolik ej samo prirodan pokazao je i njegov autfit, bio je obučen više nego ležerno, a na nogama je imao cipele koje su na sebi imale tragove blata i prašine. Svi su jednostavo hteli da dođu do komadića njega, ali su samo probrani imali tu čast. Miloš Bikobić je celo vreme bio uz njega, te je bio više nego dobar domaćin, a ko zna, možda je ovo samo početak jedne lepe saradnje sa Srbinom.

Posle toga je održan i jedan after parti povodom promocije jednog filma, a na njemu se našla cela srpska krema, a među prisutnima bila je i Ana Brnabić sa Milicom, koja je sve zasenila sa svojim autfitom, i nije krila oduševljenje kada se upoznala sa američkim glumcem.

Preporučeno