Jedna od najpopularnijih pjevačica na domaćoj muzičkoj sceni je u svakom slučaju Marija Šerifović, za koju se većina slaže da je jedna od rijetkih pjevačica koja ima fanove iz svih generacija, kako njene pjesme rado slušaju i mlađi ali i stariji.

Otkako je postala stalni član žirija, broj njenih fanova je u svakom slučaju porastao, a svi su oduševljeni Marijom kao osobom, kako je u više navrata dokazala svima da je otvorena i direktna, te da će pod svaku cijeni braniti ono što ona smatra da je ispravno i da veliko povjerenje ima u kandidate kojima je ona mentorka, pa ih tako redovno i brani od ostalih članova žirija.

Već četiri mjeseca je Marija zajedno sa svojim saradnicima i kolegama radila u Sava centru, a kada je prije nekoliko dana održala posljednji koncert prije zasluženog odmora, bila je pomalo i tužna, ali i ponosna na sebe jer je sve prošlo sa vrhunskom organizacijom, što i nije tako lako postići, kao što bi to većina ljudi vjerovatno pomislila.

I njeni fanovi su dijelili Marijine emocije, ali tu noć im je pružila takav spektakl da je nadomjestila za sav onaj period kada neće imati priliku da je gledaju na njenim nastupima, za koje se svi slažu da su uvijek puni energije kakva se rijetko viđa, te da je jako visoko postavila standarde atmosfere na svojim koncertima, a da pak uvijek nekako uspije i dalje da oduševi svoje fanove. Šta vi mislite o Mariji Šerifović, da li je podržavate kao pjevačicu, te da li ste ikad bili na njenom koncertu?

Preporučeno
Loading..