Trebali bi da obratite pažnju na sljedeće postupke i ponašanje vašeg partnera.

1. Problemi u komunikaciji

Prvi i jedan od najčešći znakova da vaš odnos prolazi kroz teško vrijeme se odnosi na probleme u komunikaciji. Umjesto da razgovarate o nekim problemima kao što bi normalno trebali, vaš partner radije izbjegava da sa vama komunicira. Možda to može da bude samo privremeno, ali zkoliko primjetite da kako vrijeme odmiče, ništa se ne mijenja, pokušajte o tome razgovarati što je prije moguće. Potrebno je da ga natjerajte da razgovara sa vama kako biste do rješenja došli zajedno kao par.

2. Iritacija

Da li je vaš partner sve vrijeme lošeg raspoloženja i da li se na vas ljuti bez razloga? Tada sigurno nešto nije u redu, tada je potrebno da malo razmislite. Nema smisla nastaviti vezu koja je nesretna.

3. Jednostavni odgovori

Sada imamo još jedan primjer da nešto nije u redu u vašoj vezi. Postoji nas mnogo koji obično dijelimo bilo koji detalj koji nam se u životu desi sa svojim najmilijima, pogotovo svojim partnerom. Međutim, odmah kada primjetimo da nešto nije u redu kao na primjer da dugi razgovori postanu monolozi, to je znak da nešto nije uredu. Smatramo da od druge osobe uopštee nema odgovora ili interesa. Ukoliko mislite da vaš partner ne odgovara na poruke to bi mogao biti jedan loš znak.

4. Svađe bez razloga

Iako se na početku veze ili braka sve čini malo napeto, s vremenom koje prođe se to sve uglavnomo malo promijeni i u tome nema ništa loše.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Preporučeno