Popularna pjevačica Milica Todorović i glumac Petar Strugar jedni su od omiljenih parova na našoj sceni. Nedavno se pročulo da ih je usvari spojilo jedno pomalo neobično biće, a to je konj. Naime, Milici je za snimanje spota trebao konj, a Petar je imao farmu konja. Ona se odlučila izabrati rasnog konja sa njegove farme, te je na tak način krenula čitava njihova priča. “Milica i Petar se nisu poznavali od ranije, a upoznali su se na jako neobičan način.

Kada je Milica snimala spot za pjesmu, producenti i reditelji su rekli da bi konj trebao da bude centralna figura. Obzirom da je Petar Strugar vlasnik jednog rasnog konja, pa su ga prema tome kontaktirali upravo njega” ispričao je izvor koji je blizak ovom paru, u trenutku kada su mediji otkrili da su njih dvoje zajedno. Kako je sada Petar Strugar otkrio, on je riješio da proda svog konja Aresa. “Skakali smo u nedjelju, a onda smo se morali rastati od Aresa” rekoa je glumac na svom Instagram profilu na slici gdje se može vidjeti kako jaše svog konja. “Čestitam novom vlasniku, moraš znati da si kupio opasnu facu.

Dugo da vas veseli” Glumac Petar Strugar svoju popularnost može zahvaliti filmu Montevideo. Danas je jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije. Obzirom da je već ostavio upečtavljiv trag u domaćoj kinematografiji, od njega se očekuu još veće i bolje uloge u narednim projektima. Petar je rođen u Crnoj Gori na Cetinju 23. maja 1988. godine. Kao mali volio je odbojku, a danas mu je taj sport idalje zanimljiv.

 

 

Preporučeno
Loading..