Ne sumnjamo da će svi da se slože da je ovih dana održana svadba godine, a naravno, riječ je vjenčanju između Milijane Bogdanović i Milojka Božića koja je privukla veliku pažnju javnosti u našem regionu, baš kao što je bio i slučaj sa njihovom vezom kada su mediji prenijeli tu njihovu priču prije nekoliko mjeseci. Nakon toga su postali dio rijaliti programa Parovi, nakon čega je njihova popularnost još više porasla.

Ovih dana su konačno odlučili da se zakunu na vječnu ljubav i poštovanje pred zakonom, a na svadbi je bilo itekako veselo. Veliku pažnju zvanica na svadbi je privukla kuma, Ilijana Vagić koja je odlučila da se našali sa mladoženjom nakon što je popila malo, pa su svi vidjeli da i nije baš u svom normalnom stanju. Naime, ona je mladoženji na čelo lijepila novčanice, a to je neko zabilježio i na kameri.

U nastavku vam donosimo video prilog pa i vi sami možete da pogledate kako je to izgledalo. Kako god, ono što su mnogi prenijeli jeste da je mlada bila izuzetno tužna zbog činjenice da se njeni roditelji nisu pojavili na svadbi, kako se do posljednjeg trenutka nadala da će ipak preći preko svih nesuglasica koje su oni imali, te da će doći da svojoj kćerci uljepšaju najljepši dan u njenom životu.

Svi se slažu da je Milijana ovom prilikom izgledala zaista lijepo, a mi bismo rado čuli i vaše mišljenje, pa nam pišite u komentarima da li ste vi bili impresionirani kada ste je vidjeli ili i ne baš.

Preporučeno
Loading..