Emina Jahović važi za jednu od najpopularnijih pjevačica u Srbiji. Bila je članica žirija muzičkog takmičenja X faktor, također je bila udata za legendu turske muzike Mustafu Sandala. Međutim Emini je nedavno preminula baka a to je pjevačicu jako rastužilo

OVO JE POGLEDAJO OVU SVETU NAZAD EMKE JAHOVIĆEVE BAKE, A POPULARNA ŠTEDNJA JE VAŠA LIČNA UČENOST SA JEDNOM EMAIL PORUKOM.

Pjevačica nije žao zbog gubitka vrlo bliskog člana porodice, a podijelio je i fotografiju svoje bake u Instagramu, koja je, po svojim emocionalnim riječima, oprostila svojoj dragoj baki.
Sada imam anđela čuvara na nebu, moja voljena baka, nedostajat će nam, odmoriti se u miru, napisala je Emina kao opis ove fotografije.

Inače, Emina Jahović je ove sedmice odlučila da napusti turskog milijardera jer nije mogla vršiti pritisak na nju. Napustila je Sadetinu Hanu jer se više nije htjela vjenčati, a Emininin rodni grad otkrio je za svet.rs da je uznemiruje njenog hrabrog partnera, milijardera, koji nije mogao tvrditi da Emina ne želi da se uda.

Proteklih mesec dana borili su se svaki dan. Sadetin je govorio o tome kako je došlo vrijeme da vjeruje i oženi se, Emini se to nije svidjelo, jer je u lipnju službeno bila razvedena od Mustafe, za nju je bio veliki stres i još uvijek nije spreman da potpiše za nekoga . Zato je odlučio da požuruje. Nije mogao da podnese žalost i guranje, Sadetin je postao tako dosadan, to nije bila čak ni ozbiljna veza, iako su mediji napravili spektakl.

Preporučeno
Loading..