Luna Đogani je provela proteklih deset mjeseci na imanju u Šimanovcima, kao učesnica u rijalitiju „Zadruge“, a sve vrijeme se nadala da će ona biti ta koju će Dušica Jakovljević na kraju proglasiti pobjednicom. Njena želja i njen san se na kraju i ostvario, a nakon turbulentne noći, uspjela je i da sumira utiske i da podijeli sa svojim fanovima kako se osjećala sve vrijeme.

Otkrila je da bez obzira što je sve vrijeme sanjala o tom trenutku, da je svejedno bila jako nesigurna kada je čula svoje ime, te da je mislila da je nemoguće da se to obistinilo. Već zna da želi da uloži osvojenu novčanu nagradu od pedeset hiljada eura u svoju karijeru, ali i da pomogne finansijski svojoj porodici, kako bi im se odužila za to što su vjerovali u nju i pružali joj podršku onda kada su svi ostali odustajali od nje.

Ovom prilikom je Luna priznala da je primjetila da je njena majka koju nije vidjela dugo vremena vidno ljuta na nju, ali da nisu imale priliku da o svemu tome nasamo popričaju, te da ne zna razlog njene ljutnje. Kako god, novinari su imali pitanja i oko njene ljubavne veze sa Markom Miljkovićem koja se završila dan pred finale. Pitali su je da li smatra da joj je ljubav bila uzvraćena, na što je ona odgovorila potvrdno, ali da je ona u svakom slučaju zaslužila mnogo više.

U nastavku vam donosimo video prilog njenog intervjua, te možete saznati šta je još Luna otkrila nakon superfinala.

Preporučeno
Loading..