Toma Panić, sada već bivši Zadrugar, sinoć je diskvalifikovan, nakon čega je napustio Zadrugu 4.

“Nada i Toma su zaspali zajedno zagrljeni. Prije toga, Toma je ukratko kazao da mu je krivo zbog svega što se izdešavalo” – rekla je Slavica, Nadeždina majka.

Po izlasku sa ovog imanja, on je otišao pravo u zagrljaj svoje drage, nevjenčane supruge Nedežde Biljić, sa kojom ima jedno dijete, sina.

Pjevčaica je na društvenoj mreži Instagram, na svom profilu, objavila fotografiju na kojoj se vidi kako Toma drži u naručju njihovog sina Longa.

Inače, Nedežda već neko vrijeme živi kod svoje majke, a nedavno je pokazala kako izgleda njena soba, gdje joj se sada pridružio i njen Toma. Pjevačica je njihovu sobu uredila u pastelnim nijansama, dok je krevetac za bebu Longa koji se nalazi tik uz njen krevet bijeli i pun igračaka.

Pored velikog broja igračaka za ovog mališana, u Longovoj i nenoj sobi na posebnom mjestu stoji veliki plišani medo, a pjevačica kaže da je to bio poklon.

Kako i sama kaže sada joj je duša i srca na mjestu, s obzirom da je njen partner napokon kući i sada su svi zajedno na okupu. U međuvremenu se preselila kod svoje majke, kako bi joj majka mogla pomoći sa bebom. S obzirom da ovo od njega niko nije očekivao, bilo je to jedno veliko iznenađenje kako za nju tako i za cijelu javnost.

Preporučeno