Iako su mnogi mislili da David Dragojević i njegova djevojka, Ana Korać neće opstati dugo u vezi nakon što se rijaliti završi, nedavno su dokazali svima da su pogriješili kada su oni u pitanju, te da su oni odlučni u namjeri da ostanu skupa kako čine jedno drugo sretnim i ne vide razloga zašto u toj sreći ne bi ni uživali. Ovih dana se rijetko kad odvajaju, ali je tako nedavno David sam gostovao u emisiji „Zadruga – Narod pita“.

Ipak, Dragojević nije odolio, a da ne pozove svoju djevojku, pa su ga tako novinari uhvatili dok je bio na video pozivu sa svojom djevojkom. Njih dvoje su iskoristili ovu priliku da kažu jedno drugome da im nedostaju, a tokom video poziva je svima pažnju privuklo bujno poprsje koje je izbilo u prvi plan na kameri. Ana je poslala svom dečku poljubac, a onda su prekinuli vezu. U nastavku vam donosimo video prilog tog poziva, pa i sami možete da pogledate kako je to sve izgledalo.

Činjenica je da su mnogi mislili da Ana i David neće ostati zajedno, ali ako je suditi po tome koliko vremena zajedno provode, njihov prekid se neće dogoditi u skorije vrijeme.

Podsjećamo, u drugu sezonu rijalitija David je ušao sa svojom zaručnicom Aleksandrom Subotić, a onda su njih dvoje ipak raskinuli, a nedugo poslije toga je David prekinuo vezu sa Aleksandrom radi Ane i to uopšte nije ni krio od svoje dotadašnje zaručnice, da mu je više stalo do Ane nego do nje u tom trenutku.

Preporučeno
Loading..