Svako vjenčanje ima neki trenutak po kojem se kasnije pamti i anegdote koje kasnije svi prepričavaju, ali uglavnom je svako lijepo na sebi svojstven način. U glavnim ulogama bi uvijek po pravilu trebali da budu mladenci, pogotovo mladenka, pošto je to dan koji bi trebao da bude samo njen i kada bi ona trebala da bude najljepša djevojka na svijetu. Ipak, ponekad se to baš i ne odvije baš kako svaka mladenka o tome mašta.

Nerijetko neke dame jednostavno ne mogu sebi da priušte da se posebno ne srede za tu priliku, a upravo jedna takva situacija se dogodila na vjenčanju o kojem vam govorimo u našem današnjem članku. Naime, iako bi mladenka trebala po pravilu da bude ta za kojem će se na ovaj dan svi da okreću, u ovom slučaju je kuma bila ta koja je pokupila najviše komplimenata.

U nastavku vam donosimo sliku na kojoj ćete imati priliku da i sami vidite u čemu se to ova djevjka pojavila i zbog čega su kasnije baš svi pričali o njoj. Kad samo vidite kako je privlačna i zgodna, bit će vam jasno zašto se nevjesta s razlogom ljutila na nju.

Komentari su kasnije dolazili sa svih strana, a mnogi su se složili oko toga da je zaista pretjerala, te da nije trebala na ovaj način da iznevjeri mladenku koja ju je pozvala na svoje vjenčanje, a posebno ako je baš ona bila izabrana da bude kuma i na taj poseban dan. Šta vi pak mislite o ovoj situaciji?

Preporučeno
Loading..