Kada je riječ o popularnom muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ dosad smo tu imali priliku da gledamo brojna poznata i manje poznata lica koja su se borila za svojih pet minuta slave, nadajući se da su zaista toliko talentovani da će im to pomoći da se istaknu u odnosu na brojne druge kandidate koji se svake godine prijave, te da su upravo oni ono za čime tragaju članovi stručnog žirija svake godine.

Kada su se tako Ivona Jovanović i Krstinja Matanović pojavile na velikoj sceni, svojim glasovima su naprosto oborile publiku s nogu i osvojile njihove simpatije, ali zbog činjenice da su obje imale kilograma viška, Saša Popović se našalio da će lift sve da izdrži kada je uspio da izdrži njih dvije. I one su se na to nasmijale, te ih komentar direktora Grand produkcije nije uvrijedio ili su se barem pravile da nije.

Kako god, i Krstinja i Ivona su nastavile da rade na sebi, a kao i sve druge mlade djevojke koje su njihova generacija, jako su aktivne na društvenim mrežama pa tako redovno ažuriraju naloge na istim. Svi su primjetili da su obje izgubile na težini, a to je itekako pohvalno. Ovako naprimjer danas izgleda Krstinja.

I Ivona također jako često zna da dijeli svoje fotografije na društvenim mrežama, pa su tako svi komentarisali da je i ona napravila znatnu transformaciju po pitanju svog izgleda, a u nastavku vam donosimo njenu fotografiju pa sami procijenite kako vam se ovo čini, a onda podijelite svoje mišljenje s nama u komentarima.

 

Preporučeno
Loading..