Mediji već nekoliko dana i sedmica špekulišu kako je popularna pjevačica Tanja Savić prekinula svaki odnos sa svojim roditeljima, a izvor blizak pjevačici tvrdi da Tanja Savić već neko izvjesno vrijeme ne razgovara sa svojim roditeljima Stanišom i Živanom, te im ne dozvoljava da se miješaju u njen brak. Oni su mišljenja da suprug Tanje Savić, Dušan, iskorištava njihovu kćerku time da sve pada na njema leđa i grbaču, te da iz tih razloga više i ne dolazi u svoje rodne Radince, a žale se kako svoje unuke nisu vidjeli od prošlog ljeta.

I oni, prema izvoru, ne žele da zovu nju, već kažu da će Tanja sama doći kod njih, čim se odljuti. Ovo nije prvi put da pjevačica ima problema sa svojim roditeljima, pa je tako i prije pet godina bila u lošim odnosima zbog Tanjine kuće na Zvezdari, a svojevremeno je Tanja prokomentarisala: “Prevarili su me ljudi od kojih sam se najmanje nadala da će mi nanijeti zlo. Otišla sam u Radinac po papire od kuće koju sam kupila, jer sam htjela da je prodam. Međutim otac nije htio da mi ih da. Nekretnina koja je kupljena od mojih para, vodi se na njegovo ime. Nisam mogla da vjerujem u šta sam se sve uvalila.

Vjerujte da je nastao haos i istog sam momenta otišla odatle”. Tanja je dalje rekla kako je ta izadaj zaista mnogo pogodila, a najviše ju je zaboljelo to što joj je majka rekla da laže. Na kraju je dodala i kako je mogla da ode na policiju i da na veoma lagan način mogla da dokaže kako je ona kupila tu kuću i to svojim parama, jer njeni roditelji nigdje ne rade.

Preporučeno