Trenutno najpopularnija ličnost iz Kriznog štaba u Srbiji za vanredne situacije jeste upravo Darija Kisić Tepavčević, koja u svakom slučaju ostavlja sve pristune bez daha, kako svojom pojavom, tako i svojim sveobuhvatnim znanjem, elokventnošću, stručnošću i šarmom. Međutim, poznato je da se narodu nikada ne može ugoditi. Uvidjeli smo kako je ova žena jednostavno magnet za komentare i za kritike, a tome nisu odoljele i neke ličnosti sa domaće estrade, pa je tako i nas domaći pop pjevač Vlado Georgijev ima da kaže nekoliko riječi u vezi doktorise Kisić.

Naime, njemu je zasmetalo njeno prezime, koje je prema njegovom ukusu previše dugo, te da kada se ukucava njeno ima na Google pretraživaču, uvijek ima problema sa nekoliko slova viška. Očito, barem sudeći prema komentaru Vlade Goergijeva, neki ljudi zaista nemaju šta drugo da rade u svom životu i da u ovo doba globalne svjetske krizem traže i najmanju dlaku u jajetu kritikuju samo kako ne bi imali razloga da kažu kako je neko zapravo dobar u onome što radi i to pogotovo u kritičnim situacijama kao što je ova.

Georgijev je već postao poznat po svojim nebuloznim komentarima na društvenim mrežama, naročito kada se ne nađe pod komzumacijom alkoholnih pića. Tako da ovaj današnji status na Tviteru i nije neka novost, obzirom da je njegov tvorac Vlado Georgijev. Da li se on samo šalio, ili je pod ovim mislio ozbiljno nismo upućeni, ali da je ovaj tvit bio nepotreban i neumjesan, tu se svakako slažemo.

Preporučeno