Neke serije jednostavno ostave tako dobar utisak na nas, da teško zaboravljamo priču koju su nam one prenijele, kao i glumce koji su nam pomogli da budemo dio te cijele avanture. Kada je riječ o našim prostorima, jedna od serija iz turske produkcije o kojoj su svojevremeno svi pričali i koja je sve iznova oduševljavala, bila je serija Sulejman Veličanstveni koja je svojim glumcima otvorila brojna vrata i pružila silne prilike jer je bila popularna širom svijeta, ali i u Turskoj.

Jedan od najpoznatijih uloga iz ove serije je pripala i poznatom turskom glumcu, Selimu Bajraktaru koji je tumačio ulogu Zumbul age, itekako kompleksnog, ali i zanimljivog lika u ovoj hit seriji. Ipak, na kraju je i sam glumac otkrio da je jedva dočekao da utekne od te uloge jer je bio zasićen time što je ona u sjenu stavljala sve njegove ostale projekte.

Iako je u nekoliko navrata rekao da je uloga vrcavog Zumbul age zapravo jako slična Selimovoj ličnosti u stvarnom životu, većina pripadnica ženskog spola bi se složila da u seriji u kojoj je glumio, Selim nije imao priliku da zapravo pokaže koliko je atraktivan muškarac, te da su žene itekako slabe na njega.

Kada ga vidite u stvarnom životu, sigurno svakome zastane dah, kako je riječ o harizmatičnom muškarcu koji uz to ima i dobar izgled kao as u rukavu, a ne sumnjamo da je itekako omiljen među ženskim spolom. Rado bismo čuli i vaše mišljenje o popularnom Zumbulu. Pišite nam u komentarima ispod našeg današnjeg članka!

Preporučeno
Loading..