U trenutku kada je poznata spisateljica Isidora Bjelica umrla, pjevačica Zorana Pavić koje je bila njena dobra drugarica, objavila je da joj se spisateljica u jednoj od posljednjih poruka napisala da želi da se poslije njene smrti organizuje žurka na kojoj će svi biti obučeni u bijelu, a sad se ovim povodom oglasio i Nebojša Pajkić koji je Isidorin muž.

– Pingvi (nadimak koji je Isidora dala Zorani), dobih nalaze ponovo, ne djeluje više j….. hemio, raste marker. Pokušaću još nešto, ali, po svemu sudeći, nema baš neke vajde. Elem, ne pišem ti da ti kukam zbog toga što u mom slučaju je to situacija koja je više dosadila i meni i Bogu i ljudima, nego htjela sam nešto da te zamolim, Pingvi. Pošto ne znam jesi li vidjela onaj moj kao virtuelni testament… – rekla je Isidora pa je nastavila:

– Ja suviše volim ljude da bih bilo koga gnjavila da se zlopati da ide na tako neprijatno mjesto kao što je groblje, ili još, ne daj bože, neke smaračina akademije da se svi uguše od dosade – elem, pošto si ti na čudan način bolje od svih mojih prijatelja i kolega kapirala i moj senzibilitet i humor, ovlastila bih te za jednu malu stvar – da, kad odem u vječna lovišta, organizuješ odličan “afterlajf parti” sa puno dobre muzike i treske i bijelim dres-kodom, jer ipak sam ja Bjelica, a ne Crnica – napisala je pred smrt pokojna Isidora Zorani.

Nebojša Pajkić sada kaže da se njegova porodica neće tome protiviti, ali ni da neće učestvovati u organizaciji ove pomenute proslave.

Preporučeno