Oni koji su malo starije generacije, definitivno su živeli u nekim totalno drugim vremenima, te nikako ne razumeje današnje trendove i modu. Međutim, treba staviti ruku na srce i priznati, da uvek neka nova vremena nose nešto novo sa sobom, tako da treba razumeti i današnje generacije, koje žive 120 na sat, i kojima su telefoni i društvene mreže apsolutno sve u životu. 

Deca se u današnje vreme niti zdravo hrane, niti redovno spavaju, pa zato i ne treba da čudi da mlađi obolevaju od teških bolesti, što je na njihov tempo života pomalo i normalna stvar. Dovoljno je da samo otvorimo društvenu mrežu tik tok, i da vidimo koje vrednosti vladaju u današnje vreme. Markirana odeća, skupi satovi, šampanjac od par stotina evra, ako to nemate na svom profilu, onda definitivno malo vredite. 

Međutim, treba biti realan i priznati da su i roditelji pomalo odgovorni za ovakvo stanje, jer su oni ti koji su ih naučili takvim vrednostima. Sada se na tik toku pojavio i video izvesnog Marka, kojeg je otac za 18 rođendan iznenadio sa skupocenim roleksom. Video je pregledan preko 800.000 puta, a nakon toga u klubu pevačica ga zove da izađe napolje, gde ga je na parkingu čekao novi porše bokster, kojeg mnogi odrasli mogu samo da sanjaju.

“Bokster. Jedan aplauz za tatu, ajmo napolje da ga vidimo, ajmo i za slavljenika. Ajmo da ga vidimo napolje, ajde da vidimo kakav je auto!”, čuo se glas voditelja. Komenatri ispod videa su bili uglavnom negativni, poput ovh: “Plače jer zna da će vrlo brzo slupati Poršea i izgubiti Roleks na kocki”, “Veoma mi je ružno što se ovo prikazuje. Mnogi ljudi nemaju osnovne stvari u životu”, “Ja za 18. rođendan nisam dobio ništa”, “Nikad sinu za 18. ne bih poklonio tako skup i brz auto. Ni sinu ni ćerki“, bili su neki od njih. 

 

Preporučeno