Roditelji će sve da primjete, a ako nekad pomislite kako ste za dlaku izbjegli da se osramotite pred svojima – vjerujte da su oni bili ti koji su odlučili da vam progledaju kroz prste. Ipak, jedan mladi par nije imao takve sreće sa roditeljima od djevojke, a oni su odlučili da cijelu priču podijele na društvenim mrežama, te da barem svoju blamažu pretvore u nešto čemu će se svi dobro nasmijati.

Naime, par je bio zajedno na ljetovanju, a u jednom trenutku su odlučili da se na brzinu uslikaju za njene roditelje pred ogledalom, bez da su pažljivije pogledali šta se sve nalazi ispred njih. Nisu ni bacili drugi pogled na sliku, nego su je samo njima proslijedili, a ubrzo poslije toga su se i pokajali zbog te svoje ne baš pametne odluke. U nastavku vam donosimo tu sliku, a vi sami procijenite da li možete pronaći šta je pogrešno na toj slici.

Ukoliko vama to nije pošlo za rukom, ne brinite se, jer je otac od ove djevojke primjetio bocu lubrikanta na stoliću ispred ogledala, a svoje zapažanje je podijelio i sa kćerkom i sa njihovim zetom. Iako su se oni pokušavali izvući da je riječ o kremi za koljena, bilo je prekasno.

Ne sumnjamo da se ovaj mladić našao u najneugodnijoj situaciji svog cijelog života, te da sigurno sada želi da što duže ostanu na ljetovanju. Kako biste vi postupili da ste se našli u sličnoj situaciji, te da li biste svog punca mogli ikad više pogledati u oči?

Preporučeno
Loading..