Predsjednica vlade Srbije Ana Brnabić je u svakom slučaju jedna od najpopularnijih političkih ličnosti u našem regionu, a to u svakom slučaju ima i veze s tim što je Ana otvoreno priznala da je gej, a što je priznanje koje rijetko ko u našem regionu sebi može da priušti. Kako god, svi su znali da je Ana bila čak devet godina u vezi sa doktoricom Milicom Đurđić, a nedavno su njih dvije postale i roditelji.

Naime, Milica je donijela na svijet dječaka kojem su dale ime Igor, a niko nije znao šta se dešava u njihovim životima sve dok se Milica nije povukla sa svog radnog mjesta kako bi otišla na trudničko bolovanje. Inače, Milica je zaposlena u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu, a prije toga je diplomirala na Medicinskom fakultetu u Beogradu, te se mogla pohvaliti time da je svoj studij završila sa svim desetkama.

Očigledno je da su Ana i Milica ispunile svoju želju koju su dugo sanjale, a najbitnije od svega je da je nakon porođaja sve prošlo u najboljem redu, te da one sada mogu da uživaju zajedno sa svojim sinom.

Rado bismo čuli i vaše mišljenje o njihovoj vezi, kao i o činjenici da su poželjele da imaju djecu, pa nam u komentarima pišite koji je vaš komentar na sva ova dešavanja koja se tiču Ane i Milice. Radujemo se tome što ćemo imati priliku da čujemo i kakvi su to stavovi naših čitatelja!

Preporučeno
Loading..